TX-RIKO Waterontharder magneet

  • 2 jaar garantie
  • Eenvoudige installatie
  • Laag in prijs
  • 30 dagen gratis testen (Incl. Installatie video)

De TX-RIKO waterontharder magneet regelt dat de toevoer van jouw waterleiding gezuiverd wordt, zodat jouw douchecabine onaangetast blijft dankzij het uitblijven van een overmatige hoeveelheid kalk. De waterontharder magneet zorgt er niet alleen voor dat de kwaliteit van jouw badkamer gewaarborgd blijft. Je eigen gesteldheid blijft er eveneens goed door, aangezien het gezuiverde water een stuk gezonder is voor je lichaam.

Begrijp ons niet verkeerd. Stromend water tot onze beschikking hebben is een groot goed en een gegeven waar we ons in Nederland vaker bewust van mogen zijn. Maar ondanks dat ons drinkwater voldoet aan de standaarden van het RIVM, is er nog een flinke slag te slaan in Nederland. TXWaterontharder gelooft er heilig in dat de algehele gezondheid van onze maatschappij naar een hoger plan getild kan worden als meer en meer mensen een waterontharder magneet laten aanbrengen in hun huis. Ben je er klaar voor om de wereld een beetje mooier te maken met ons?

Antikalk magneet

Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt onze antikalk magneet die wij aanbieden ervoor dat kalk uit het water verwijderd wordt. In onze waterontharder magneet is een mechanisme aangebracht, die ervoor zorgt dat de kalk en het magnesium aan elkaar gekoppeld worden. Door dit mechanisme, treedt er een magnetische werking op die voorkomt dat kalk achterblijft in uw waterleidingen. Hierdoor is het water dat uitstroomt een stuk schoner en voelt het tevens een stuk zachter aan. En dat allemaal dankzij onze antikalk magneet!

Ontkalken met de waterontharder magneet

Het water dat een stuk zachter aanvoelt na het ontkalken met de waterontharder magneet, is niet het enige voordeel dat ons product te bieden heeft. Onze antikalkmagneet oefent ook invloed uit op uw maandelijkse energie uitgaven. Door het wegblijven van kalk, hoeven verwarmingselementen minder hard aan de slag te gaan om het toegestroomde water te verhitten. Hierdoor zult u regelmatige douche- en wasbeurten minder snel terugzien op de maandfactuur.
Waterleidingen ontkalken met de waterontharder magneet heeft tevens een positieve uitwerking op al uw elektronica. Na het plaatsen van de magneet van TXWaterontharder, zullen koffiezetapparaten en waterkokers het minder zwaar te verduren krijgen. Apparaten gaan zo langer mee én minder snel stuk.

Waterontharder kopen

Wilt u al geruime tijd een waterontharder kopen? Zoek dan niet verder en bestel uw magnetische waterontharder bij TXWaterontharder. In veel gevallen kunnen wij het product van uw voorkeur binnen één werkdag bij u laten bezorgen, waardoor u binnen de kortste keren kunt beginnen met de installatie. Bent u technisch niet al te goed onderlegd? Ons product is zo gemakkelijk in gebruik, dat ook u de montage eenvoudig zult voltooien.

Geen producten in winkelwagen