• Snel leverbaar
  • Laag in prijs
  • Makkelijk in gebruik
  • Incl. installatietips

TX-RIKO Waterontharder Magneet

(1 klantbeoordeling)

169,00 149,00

De TX-RIKO is een waterontharder magneet die er voor zorgt dat mineralen zich niet gaan kristalliseren (verkalken). Waardoor jouw badkamer mooi blijft en je tot wel 30% kan besparen op onderhoudskosten!

Weten wat voor effect de TX-RIKO nog meer heeft? Lees het hieronder.

Beschrijving

Direct je kalk
probleem opgelost!

Door het aasluiten van de TX-RIKO waterontharder magneet, worden verschillende mineralen in het water van elkaar gescheiden. Hierdoor voorkom je het kristalliseren van de mineralen zodat jouw water schoon is en jij af bent van alle kalkaanslag.

Voorkom Lekkage!

Na de installatie zal de huidige kalk automatisch vernietigd worden door het schone water wat er nu door je leidingen stroomt. De TX-RIKO waterontharder magneet die het water ontkalkt en schoner maakt, zorgt er ook voor dat de binnenwerken van jouw badkamer apparatuur  minder snel verkalken wat lekkage in de badkamer kan voorkomen!

1 beoordeling voor TX-RIKO Waterontharder Magneet

  1. Jan Maarten den Admirant

    Na drie dagen een super resultaat dan het water proeft anders smaakt beter en hoeft minder wasverzachter te gebruiken echt super ik raad het aan iedereen aan. Ook leuk als cadeau tip.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reviews

Op aanrader van mijn schoonbroer gekocht, geloofde er zelf niet zo in. Zeker geen spijt van. Helemaal af van het kalkprobleem in de badkamer.

Hugo van der Molen

Wat een verschil, nog geen dag nadat de magneet was geïnstalleerd zag je dat de kalk in de badkamer al werd afgebroken

Marie Steenstra

Bij het installeren van de waterontharder de video gebruikt, dit ging erg makkelijk. We hebben de waterontharder nu 4 dagen met resultaat! Kalk ontbind zich van de badkamer en we zien nu al duidelijk verschil. Erg tevreden!

Herald van Eggelen

TX-RIKO Waterontharder Magneet

169,00 149,00

169,00 149,00

Geen producten in winkelwagen