Water ontkalken

Door het aasluiten van de TX-RIKO waterontharder magneet, worden verschillende mineralen in het water van elkaar gescheiden. Hierdoor voorkom je het kristalliseren van de mineralen zodat jouw water schoon is en jij af bent van alle kalkaanslag.

Weten wat ons product nog meer voor jouw doet? Lees het hier onder!

  • 2 jaar garantie
  • Eenvoudige installatie
  • Laag in prijs
  • 30 dagen gratis testen (Incl. Installatie video)

Een gezond leven, begint met water ontkalken. In veel Nederlandse gemeentes is de hardheid van water aanzienlijk hoger dan op andere plekken in het land. Hard water bevat meer kalk, wat een negatieve uitwerking heeft op de waterkwaliteit. Hierdoor is het water een stuk minder puur van smaak, waardoor kopjes koffie en thee kwalitatief minder goed smaken dan elders in het land.

Hoewel drinkwaterbedrijven als Vitens er alles aan doen om de hoeveelheid calcium en magnesium te verminderen in ons water, wordt water ontkalken een stuk eenvoudiger met onze magnetische waterontharder. Deze hoeft alleen maar op je waterleiding aangesloten te zitten en het water ontkalken kan al van start gaan.

Huiduitslag voorkomen

Douchen vormt voor veel Nederlanders een vast onderdeel binnen hun ochtendritueel. De uitstroom van hard water kan een schadelijke werking hebben op de huid. Zodra je epidermis veelvuldig in aanraking komt met hard water, zal de bovenste laag van je huid na verloop van tijd ‘scheurtjes’ vertonen. Als gevolg hiervan, ontstaan er rode vlekken op je huid. Dit kan resulteren in een irriterend, jeukend gevoel, maar ook hevige eczeem of psoriasis zijn niet ongewoon.

Het probleem van deze klachten, is dat veel mensen er niet eens van doordacht zijn dat hard water de oorzaak is van kan zijn van het lichamelijk letsel. Door je water te ontkalken met onze waterontharder magneet, kunnen deze klachten voorkomen óf opgelost worden.

Effect in de badkamer

Het effect van de TX-RIKO waterontharder ga je gelijk zien na de installatie. Het water zal meteen schoner zijn en zachter smaken. In de badkamer gaat het douchen ook zachter aanvoelen, ook ben je verlost van het kalkprobleem in je badkamer. Na de installatie zal de huidige kalk automatisch vernietigd worden door het schone water wat er nu door je leidingen stroomt. De TX-RIKO waterontharder magneet die het water ontkalkt en schoner maakt, zorgt er ook voor dat de binnenwerken van jouw badkamer apparatuur  minder snel verkalken wat lekkage in de badkamer kan voorkomen!

Nooit meer kalkaanslag

Kalkaanslag is nooit meer een probleem als je het water gaat ontkalken met onze waterontharder. Onze apparaten zijn veelvuldig onderworpen aan uitvoerige tests, waardoor kan garanderen dat je profijt zult hebben van ons product. Bevestig het apparaat aan de hand van onze handige instructies en voorkom dat kalkaanslag van invloed zal zijn op je gezondheid.

Senseo ontkalken

De senseo ontkalken: het is een handeling waar de meeste koffieliefhebbers een ontiegelijke hekel aan hebben. Eerst dien je het apparaat te behandelen met schoonmaakmiddelen, alvorens je het spoelproces kunt doorlopen.
Helaas is dit niet iets waar je aan zult ontkomen, maar door de magnetische waterontharder te bestellen kun je het aantal keer wel drastisch verlagen. De magnetische waterontharder zal kalk namelijk sterk doen afnemen. En weet je wat het mooie is? Je koffie smaakt er nog beter door ook.

Geen producten in winkelwagen